Geplaatst op

Cursus: The Artist’s way – haal de kunstenaar in je naar boven

The Artist’s way van Julia Cameron heeft me geholpen te zijn wie ik ben. Een groot deel van mijn leven schrijf ik, maar sinds ik the Artist’s way ben begonnen durf ik het ook echt. Vroeger was ik altijd bang voor reacties, maar ik besef nu dat mijn interne criticus mijn werk altijd afkeurde.

Het is heerlijk om te schrijven zonder druk van buitenaf te voelen. Dit gevoel gun ik iedereen en ik help je er dan ook graag bij. Herken jij iets in mijn verhaal? Heb jij altijd al iets willen doen maar is het er nooit van gekomen? Dan is deze cursus echt iets voor jou. Het is geen cursus voor schrijvers, maar een weg om je kunstenaarschap te ontdekken door te reflecteren en te schrijven. Uiteraard zijn schrijvers ook van harte welkom.

Je kunt ook het boek The artist’s way kopen en zelf aan de slag, maar vind je het prettiger om de cursus samen met anderen te volgen? Meld je dan aan voor de cursus the artist’s way. Heb je interesse of wil je er meer over weten? Mail dan naar guldane@groeiparel.com of bel me op telefoonnummer: 06 81533594.