Geplaatst op

sprekers en workshops

We zijn druk bezig met het samenstellen van het programma. Het wordt een mengeling van sprekers en workshops die begeleid worden door mensen die lachyoga, het lachen en positiviteit uitdragen op verschillende manieren. De rode draad van dit congres is lachyoga en dat betekent dan ook dat de grondlegger van deze vorm van yoga, dr. Madan Kataria en zijn vrouw Madhuri, elke congresdag een groot aandeel hebben in het programma.

Het wordt een feestelijk weekend, waarin iedereen zijn inspiratie kan delen. Dit kun je doen door je aanwezigheid en daarnaast kun je flyers, visitekaartjes, brochures, tijdschriften, boeken et cetera meenemen. Met zijn allen kunnen we dit internationale lachyogacongres tot een onvergetelijke happening maken, waarbij lachen, plezier maken, dansen, zingen en spelen aan bod komen. Mag ik je voorstellen aan de volgende sprekers:

Heike Müller is al meer dan 20 jaar werkzaam als zelfstandig sales trainer in bakkerijen in Duitsland en Oostenrijk. Ze kent alle ups en downs en weet precies hoe belangrijk het is om jezelf steeds opnieuw te motiveren om de gewenste prestaties te bereiken. In elk van haar trainingen, workshops en seminars worden elementen uit de lachyoga verwerkt en de deelnemers zijn enthousiast. Heike Müller nodigt u uit om haar te vergezellen in haar wereld van brood en broodjes.