Resetweekend 11 – 13 september 2020: yoga, mindfulness en lachen

Een (reset)weekend vol verrassingen waarin jij de leiding neemt en op verkenning uitgaat. Niet zoeken naar wat er niet is maar volledig accepteren van wat er wel is. Yoga is een ontdekkingsreis waarin lichaam, geest en emoties samengaan. Yoga verbindt en kan als aanvulling zijn naast andere sporten. Door het doen van de oefeningen zal ieder moment een nieuwe ervaring zijn en hoe je daarmee omgaat is een grote ontdekkingstocht. Ook als je al ervaring hebt met yoga, kun je dit weekend voor verrassingen komen te staan.

Kijk eens of je open in de wereld van yoga, mindfulness en lachen kunt stappen. Gedachten hebben het al ingevuld, meningen zijn al toebedeeld, maar wat als je dat nu allemaal eens los zou laten?

Het is vrijdag. Je stapt in de auto, of in de trein. Je weet dat je een weekend ergens in Noord-Holland zit. Het programma is gevuld, maar je ziet ergens nog ruimte voor jezelf. Het zal hard werken worden, maar je gaat ervoor. RESET deze gedachte en laat je meenemen. Het hele weekend is voor jou. Met Yoga ga je de verbinding aan met jezelf. Dit weekend wordt een ontdekkingstocht, waarvan je niet weet waartoe het leidt. Sta je ervoor open dan kan het alle kanten op. Wat je ook besluit, wees vooral goed voor je lichaam, juist ook als je graag je grenzen verkent. Yoga gaat niet alléén om de techniek, al heeft elke asana(houding) haar eigen waarde. Het gaat er vooral om dat je je comfortabel voelt in je asana (houding). Er bestaat geen goed of slecht.

Dit weekend begint fysiek en eindigt in stilte, zodat je weer helemaal opgeladen naar huis gaat.

Een weekend helemaal voor jou!

Boek je tot 31 mei 2020? Dan betaal je geen 399 maar 349 euro (incl. btw)! Wat krijg je
hiervoor terug?

– Alle workshops

– 2 overnachtingen (2 personen per kamer)

– 2 lunches, 2 ontbijt, 2 diners. Snacks, Onbeperkt koffie/thee/fris

– En een heleboel Energie!

 

Over de trainers

Daniëlla Paape van Yoga Kralingen is sinds 2003 een gecertificeerd AALO-instructeur en ze geeft al sinds 2013 yogalessen. Daarnaast biedt ze ook bedrijfstrainingen, zowel yoga als bbb-lessen. Co-trainer Gϋldane Döymaz geeft sinds 2016 mindfulnesstrainingen en lachyogawork-outs. Daarnaast coacht ze mensen en begeleidt ze taalcursisten. Haar missie is om mensen meer en weer te laten lachen in het leven. Lachen is gezond, bevrijdend, geeft energie, relativeert, verbindt en brengt je direct terug in het moment! Hoe vaker je lacht hoe vaker je aanwezig bent. Zo is ontspanning geen ontsnapping meer.

Ga je mee op ontdekkingsreis? Mail dan naar info@yogakralingen.nl.

Bekijk ook de algemene voorwaarden voor deze Reset-retraite.