ervaring deelnemer

“Ik had nog nooit zoiets gedaan, en daar heb ik nu achteraf wel spijt van!”
“Ik ben me door de cursus in korte tijd van een aantal belangrijke zaken in mijn leven bewust geworden, én ik heb concrete aanknopingspunten gekregen om dingen in mijn leven te verbeteren.


Zo was voor mij één van de belangrijkste realisaties dat ik mijn keuzes veel te veel maak door wat ik denk dat anderen van mij verwachten en sowieso hoe dit op anderen zal overkomen. Kortom dus veel te weinig door wat ik nu echt zelf wil. Tijdens de cursus doe je een aantal oefeningen waardoor je je ten eerste bewust wordt van dit soort belemmeringen en daarna ga je aan de slag om deze belemmeringen uit de weg te ruimen.
Na elke sessie had ik het idee dat ik 10 kg lichter naar buiten liep!


Ik vond verder dat de cursusleidster heel erg veel wist (en ik heb dan ook erg veel vragen op haar afgevuurd) en ik vond dat ze de oefeningen en het werkboek met veel originaliteit en creativiteit in elkaar had gezet. De sfeer was erg prettig (open en relaxt).


Door deze cursus ben ik eindelijk weer eens een beetje wakker geschud en kwamen er allerlei denkprocessen op gang over hoe ik mijn leven leid en inricht. Voor mij was deze cursus dus echt een hele waardevolle ervaring (kortom: waarom heb ik dit niet eerder gedaan?).”


Sophie

Bekijk de activiteitenkalender voor workshops, coaching, mindfulness of lachyoga.