Opleiding lachyoga

Vanwege de omstandigheden kunnen er maximaal 3 mensen deelnemen aan de opleiding. Je kunt je aan melden door een mail te sturen  naar guldane@ groeiparel.com.

Wil je de opleiding tot lachyogatrainer volgen en hiermee de lach verder verspreiden? Tijdens deze 2-daagse opleiding oefen je de lach spelenderwijs en leer je deze op ieder moment in te zetten in het dagelijks leven. Na de opleiding ken je niet alleen alle ins en outs over lachyoga, maar heb je het lachen vooral ook zelf ervaren en kun je deze inzetten om jouw leven op elk moment een andere wending te geven. Iedere deelnemer verzorgt een lachyogasessie van 15 -20 minuten.

Voor wie is de opleiding tot lachyogatrainer?

De opleiding is voor iedereen die de kracht van de lach wil inzetten om het leven positiever te benaderen met aandacht voor wat er speelt. Daarnaast is het uitermate geschikt voor managers, trainers, yogadocenten, leerkrachten, leraren, zorgmedewerkers, coaches.

Jaren hebben we het negatieve gecultiveerd. Het wordt tijd om dit los te laten en het positieve te omarmen. De lach inzetten is een krachtig middel om los te laten.

Word jij gecertificeerd lachyogatrainer? Tijdens deze opleiding leer je o.a.:

– Het ontstaan van lachyoga; 
– De kenmerken van lachyoga;

– Rol van een lachyogatrainer.

– Eigen beoefening

– (gezondheids)redenen van lachen;
– De 40 basisoefeningen en de lachmeditaties;
– Zelfstandig oefenen met een groep;
– Lachyoga voor  verschillende doelgroepen: senioren, kinderen, op de werkvloer

Meer informatie over het programma opleiding tot lachyogaleader vind je hier.

Kosten van de opleiding: 325 euro (inclusief btw).

Ben je al gecertificeerd lachyogaleader maar wil je deze opleiding volgen ter inspiratie en vermaak? Dan betaal je maar 165 euro(incl. btw).

Aanmelden voor de opleiding kan door een mail te sturen naar Guldane@groeiparel.com. Wil je meer informatie of eerst telefonisch contact? Dat kan natuurlijk altijd: 06 81533594

Wil je graag op een andere datum deelnemen aan de opleiding tot lachyogaleader? Aanmelden via guldane@groeiparel.com.