Opleiding lachyoga

Wil je de opleiding tot lachyogatrainer volgen en hiermee de lach verder verspreiden? Tijdens deze 2-daagse opleiding op 23 en 24 november 2019 oefen je de lach spelenderwijs en leer je deze op ieder moment in te zetten in het dagelijks leven. Na de opleiding ken je niet alleen alle ins en outs over lachyoga, maar heb je het lachen vooral ook zelf ervaren. Iedere deelnemer verzorgt een lachyogasessie van 15 -20 minuten.

Voor wie is de opleiding tot lachyogatrainer?

De opleiding is voor trainers, yogadocenten, leerkrachten, leraren, zorgmedewerkers, maar natuurlijk is de opleiding voor iedereen. Je leert (meer en weer) relativeren en het leven op een positieve manier benaderen.

Word jij gecertificeerd lachyogatrainer? Tijdens deze opleiding leer je o.a.:

– Het ontstaan van lachyoga;
– De kenmerken van lachyoga;

– (gezondheids)redenen van lachen;
– De 40 basisoefeningen en de lachmeditaties;
– Zelfstandig in de groep oefenen;
– Lachyoga voor  verschillende doelgroepen: senioren, kinderen, op de werkvloer                            – Rol van een lachyogatrainer.

Meer informatie over het programma opleiding tot lachyogaleader vind je hier.

Kosten van de opleiding: 325 euro (inclusief btw).

Ben je al gecertificeerd lachyogaleader maar wil je deze opleiding volgen ter inspiratie en vermaak? Dan betaal je maar 165 euro(incl. btw).

Aanmelden voor de opleiding op 23 en 24 november 2019 kan door een mail te sturen naar Guldane@groeiparel.com. Wil je meer informatie of eerst telefonisch contact? Bel Guldane: 06 81533594

Wil je graag op een andere datum deelnemen aan de opleiding tot lachyogaleader? 18 en 19 januari 2020 volgt er nog een opleidingsweekend. Aanmelden via guldane@groeiparel.com.