internationaal lachyogacongres 2021

Lieve lachyogavrienden en familie,                                                                               (ENGLISH)

Welkom op de pagina van het internationale lachyogacongres 2021! 19 tot en met 21 maart 2021 belooft een inspirerend lachyogaweekend te worden met Dr. Madan Kataria en zijn vrouw Madhuri als eregasten! Na diverse lachyogacongressen te hebben bijgewoond(Nederland, Turkije op de foto, Frankrijk, Duitsland) en nog verschillende te gaan, wil ik de Nederlandse en internationale collega’s een onvergetelijk weekend aanbieden, boordevol inspiratie, vreugde en plezier met elkaar. Gelukkig helpt en steunt Alida van Leeuwen me hierbij, onze lachyoga-ambassadeur en mastertrainer lachyoga. Maar we kunnen ook jouw hulp gebruiken.  Je kunt op verschillende manieren bijdragen. Laten weten dat jij erbij aanwezig bent, is al heel fijn! Stuur dan een mail naar lachcongres@groeiparel.com. Mocht je geen bevestiging ontvangen, mail op app (0681533594) me dan even.

De prijs is 260 euro (inclusief 21% btw).

Reserveer en betaal je voor 21 maart 2020? Dan krijg je een vroegevogelkorting van 35 euro. Je betaalt dan maar 225 euro (incl. 21 % btw)! Er is geen restitutie mogelijk. Wellicht kun je hiervoor een verzekering afsluiten. Door betaling ga je akkoord met deze voorwaarden.

Er is plek voor 150 deelnemers, dus wacht niet te lang.

De locatie wordt binnenkort (oktober) bekendgemaakt.

Wil je helpen met het realiseren van het lachyogacongres, dan kun je als vrijwilliger aan de slag. Bekijk dan op de vrijwilligerspagina welke hulp we kunnen gebruiken. Je krijgt er in ieder geval onze eeuwige dank, naamsvermelding op de website en korting op het internationale lachyogacongres voor terug!

‘Lachen is niet alleen het beste medicijn, maar ook gewoon heel fijn!’

Dr. Madan Kataria en zijn lieftallige vrouw, Madhuri