int. lachyogacongres

Lieve lachyogavrienden en familie,                                                                               (ENGLISH)

Welkom op de pagina van het internationale lachyogacongres 2021! 19 tot en met 21 maart 2021 belooft een inspirerend lachyogaweekend te worden met Dr. Madan Kataria en zijn vrouw Madhuri als eregasten! Na diverse lachyogacongressen te hebben bijgewoond(Nederland, Turkije op de foto, Frankrijk, Duitsland) en nog verschillende te gaan, wil ik de Nederlandse en internationale collega’s een onvergetelijk weekend aanbieden, boordevol inspiratie, vreugde en plezier met elkaar. Gelukkig helpt en steunt Alida van Leeuwen me hierbij, onze lachyoga-ambassadeur en mastertrainer lachyoga. Maar we kunnen ook jouw hulp gebruiken. Je kunt op verschillende manieren bijdragen. Stuur dan een mail naar lachcongres@groeiparel.com. Mocht je geen bevestiging ontvangen, bel of app (0031681533594) me dan even.

Naast onze hoofdgasten dr. Madan Kataria en Madhuri zijn er meer inspirerende sprekers, die hun ervaring delen en ons meenemen in verschillende disciplines van lachyoga! De lijst met sprekers is nog niet compleet, maar je kunt alvast een kijkje nemen, welke landen er o. a. vertegenwoordigd zijn.

Vroegboekers betalen slechts 225 euro (inclusief 21% btw en koffie, thee).

Wil je nog meer korting? Meld je dan ook aan als vrijwilliger

Koop je ticket nu voor 225 euro en wees gegarandeerd van een vroegboekkorting(incl. 21% btw)! Lees eerst de algemene voorwaarden. Er is geen restitutie mogelijk. Wellicht kun je hiervoor een verzekering afsluiten. Door betaling ga je akkoord met deze algemene voorwaarden.

koopbutton

Er is plek voor 150 deelnemers, dus wacht niet te lang.

Het Bibliotheektheater Rotterdam ( Hoogstraat 110, 3011 PV Rotterdam) is de aangewezen plek voor het internationale lachyogacongres. Met het treinstation en de metrohalte om de hoek, ben je zo op deze sfeervolle plek, waar we zeer welkom zijn! Met de trein of met de auto? Lees hier meer over de bereikbaarheid, parkeergarages van gemeente Rotterdam en de diverse P+R-opties.

Wil je in Rotterdam verblijven tijdens het internationale lachyogacongres? Bekijk dan enkele accommodatiesuggesties en handige reistips.

Wil je helpen met het realiseren van dit internationale lachyogacongres, dan kun je als vrijwilliger aan de slag. Bekijk dan op de vrijwilligerspagina welke hulp we kunnen gebruiken. Je krijgt er in ieder geval onze eeuwige dank, naamsvermelding op de website en korting op het internationale lachyogacongres voor terug!

‘Lachen is niet alleen het beste medicijn, maar ook gewoon heel fijn!’

Dr. Madan Kataria en zijn lieftallige vrouw, Madhuri