Erik Moerker

Mijn naam is Erik Moerker en ik ben getrouwd met Gϋldane.  Ik ben analytisch, scherp en ik heb een goed geheugen. Om me af te zetten tegen Gϋldane: waar zij je leert luisteren naar jezelf in de stilte, wil ik je horen! Mensen inzicht geven in zichzelf vind ik geweldig. Dat is voor mij de reden dat ik coach. Ik hou ervan om bespreekbaar te maken wat er is en hierin tot de kern te komen. Dit is een natuurlijke focus.

Mijn visie op coaching is ongecompliceerd: iedereen is vrij en alles mag er zijn. Soms ben ik provocerend: “waarom niet alles uitstellen tot de laatste dag van je leven?” Ik word geïnspireerd door de diversiteit van mensen. Ik wens iedereen toe een eigen leven te leven, in harmonie met zichzelf en met anderen. In de verbinding maak ik gevoelens bespreekbaar en laat ik mensen zelf tot inzicht komen.

Zie ik je vandaag, of misschien morgen?

Vrije tijd
Wanneer ik vrij ben,  beleef ik plezier aan het oplossen van puzzels, analytische spelletjes en ook aan het spelen met woorden. Dat levert soms een mooi gedicht op, maar ook veel flauwe woordgrapjes, niet iedereen wordt daar blij van, maar ik wel!

Ik geniet vooral van wat er zich spontaan aandient en ik besef daarin de vrijheid van keuze: als er bijvoorbeeld een live band in een café in de stad speelt ben ik niet te houden.

Ook houd ik me graag bezig met koken. Als ik me verveel, ga ik koken met wat er is. De aandacht voor het snijden met een superscherp mes en de inspiratiebeelden van tevoren van wat ik wil gaan bereiden, maken dat ik zonder al te veel moeite een heerlijke maaltijd voor kan schotelen.

Mail Erik@groeiparel.com voor een vrijblijvend intakegesprek.