Erik en Gϋldane

Gϋldane Moerker-Döymaz   In 2015 ben ik me gaan verdiepen in coaching. In 2016 vond ik daarbij een geweldige aanvulling in mindfulness en lachyoga. Tijdens de coachingsopleiding kwam mijn kernkwaliteit verwondering naar voren. Dit past precies in hoe ik in het leven sta. Ik wil mensen inspireren door te laten ervaren dat je overal plezier aan kunt beleven, wanneer je jezelf toestaat te zijn wie je bent, accepteren van alle facetten van jezelf en hier aandacht aan besteden. Bij coaching begeleid ik je zelf tot inzichten te komen en gerichter stappen te zetten die je weer in evenwicht brengen, waardoor je weer lekkerder in je vel komt en plezieriger in het leven staat. Wil je meer weten over de opleidingen die ik heb gevolgd? Dan nodig ik je uit een kijkje te nemen op mijn LinkedIN-profiel.Erik Moerker-Döymaz   Analytisch en scherp ben ik. Daarnaast heb ik een goed geheugen. Om me af te zetten tegen Gϋldane: waar zij je leert luisteren naar jezelf in de stilte, wil ik je horen! Mensen inzicht geven in zichzelf vind ik geweldig. Dat is voor mij de reden dat ik coach. Ik hou ervan om bespreekbaar te maken wat er is en hierin tot de kern te komen. Dit is een natuurlijke focus. Mijn visie op coaching is ongecompliceerd: iedereen is vrij en alles mag er zijn. Soms ben ik provocerend: “waarom niet alles uitstellen tot de laatste dag van je leven?” Ik word geïnspireerd door de diversiteit van mensen. Ik wens iedereen toe een eigen leven te leven, in harmonie met zichzelf en met anderen. In de verbinding maak ik gevoelens bespreekbaar en laat ik mensen zelf tot inzicht komen.