Bereik je doel

Je hebt het altijd zo gedaan en dat heeft je zo ver gebracht. Een goede baan, een fantastisch huis, geweldige vakanties, een leuke vriendenkring, een partner en/of kinderen en/of heel andere aspecten, waar jij blij van wordt. Toch ontbreekt er al even iets en is het NU de tijd dat je stappen wilt zetten. Aan de hand van een gerichte coachvraag begeleid ik je in je coachingstraject om je doel te verwezenlijken. Hieronder lees je wat een coachvraag inhoudt.

Wat is een coachvraag?

Een coachvraag kan heel gericht en concreet zijn, zoals: ik wil ander werk of ik wil een actiever leven leiden.  Dan gaan we samen kijken of dat het uitgangspunt in het coachingstraject wordt of dat  er een verborgen laag onder zit. Het kan ook dat je meer vanuit een wens of verlangen verandering wil en dat we in het gesprek tot een coachingsvraag komen.

Bij coaching krijg je als het ware een spiegel voorgehouden met als doel tot de gewenste inzichten maar vooral ook tot acties te komen. Niet handelen vanuit sociaal wenselijk gedrag maar functioneren vanuit wie je bent, wat je denkt en wat je voelt. Jezelf volledig accepteren, zoals jij bent en ook zo aan de wereld laten zien!

Wil je meer informatie of direct aan de slag met jouw coachingsvraag? Neem dan contact op voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek.

Mail naar Guldane of bel: 06 81533594.

Wil je meer weten over de kosten? Bekijk hier de tarieven.

Lees ook het artikel op LinkedIn: bewust met energie omgaan. 6 (verborgen) energielekken.

Heb je geen LinkedIn? Stuur me dan een mail naar guldane@groeiparel.com en ik stuur je het artikel bewust met energie omgaan. 6 (verborgen) energielekken. toe.

Werkruimte te huur

Ben je op zoek naar een werkruimte voor coaching, mindfulness, een-op-een-trainingen of een aanverwante activiteit? Dan is deze ruimte in de Waterloostraat misschien iets voor jou! Tijdelijk of vast, een dagdeel of meerdere, vraag naar de mogelijkheden.