Algemene voorwaarden

Op deze pagina vind je de algemene voorwaarden van aangekochte producten of diensten.

Je hebt het recht om tot 2 weken na aankoop van de koop af te zien. Dit geldt niet voor producten en diensten waarvan het aanboddatum reeds is verlopen. Alleen schriftelijk bevestigde aankoopbedragen ontvang je dan terug. Na 2 weken vervalt de garantie en krijg je geen geld of enkele vorm van vergoeding. Op het moment van aankoop ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Door betaling geef je aan kennis te hebben genomen van de algemene voorwaarden en neem je de verantwoordelijkheid voor de aankoop.

Tickets voor het internationale lachyogacongres kunnen niet worden geretourneerd. Hiervoor gelden dezelfde regels als boven vermeld. Kaarten worden op naam verkocht. Bij verhindering kan een ticket uitsluitend met voortijdige medeweten en toestemming van de organisatie worden doorverkocht voor hetzelfde bedrag of lager.

Earlybirdkorting is alleen van toepassing op tickets die daadwerkelijk minimaal 1 dag voor de uiterste vermeldingsdatum betaald zijn. Bij betaling op een later tijdstip, kan er geen aanspraak gedaan worden op de earlybirdkorting.

Deelnemers aan het congres die reeds kaarten gekocht hebben, dingen niet mee naar latere aanbiedingen, promotionele acties en/of kunnen geen aanspraak maken op teruggave van geld.

Deelnemers aan het congres gaan akkoord met foto’s en video’s die gemaakt worden tijdens het internationale lachyogacongres 2021. De auteursrechten blijven bij de makers en foto’s mogen alleen met schriftelijke toestemming worden gebruikt, uitsluitend ter promotie van lachyoga-activiteiten.

Bij annulering door Groeiparel krijgt de koper het betaalde bedrag voor het kaartje terug. Er kunnen geen claims ingediend worden voor teruggave van andere kosten.

Na invulling en bekendmaking van het programma kan het programma nog ieder moment door omstandigheden wijzigen. U kunt alleen aanspraak maken op een geldbedrag bij annulering van de hoofd- en eregasten, te weten: dr. Madan en Madhuri Kataria. Op overige wijzigingen in het programma, aangaande overige sprekers en wijziging van locatie (binnen Rotterdam) en tijd kan geen enkele aanspraak worden gedaan op teruggave van het geldbedrag.

Groeiparel behoudt zich het recht voor de pagina aan te passen.