21-daagse – 5-minuten-meditaties voor elke dag

Hallo,

Wat fijn dat je tijd maakt voor deze eerste meditatie van de 21-daagse, waarin vertraging centraal staat. Ik kan me voorstellen dat je vragen hebt voordat je begint. Als dit het geval is, wil ik je uitnodigen deze los te laten en de meditatie gewoon te beginnen op een voor jouw geschikt moment. We hebben allemaal ervaringen van volledige aanwezigheid. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat mediteren bekend terrein is.

Na de meditatie kun je ervoor kiezen de volgende aan elkaar gerelateerde vragen te beantwoorden voor jezelf.

-Hoe was deze ervaring?

-Hoe was dit voor je?

Heb je na de meditatie nog vragen, mag je me altijd mailen: guldane@groeiparel.com of een berichtje sturen: 0681533594.

Ik wens je een mooie dag en tot morgen!

Dag 2 van de 21-daagse meditaties vind je hier.